Arsenal-keeper Cech boos op Leverkusen na Twittergrap

Arsenal-keeper Cech boos op Leverkusen na Twittergrap

13 augustus 2018 – Een bescheiden relletje op Twitter: Petr Cech kon een tweet van Bayern Leverkusen, dat reageerde op een filmpje van een Arsenal-fan, niet waarderen en de doelman reageerde via hetzelfde medium. "Het is triest op te zien wanneer andere clubs niet dezelfde normen en waarden delen."Het ontstond allemaal tijdens de wedstrijd Arsenal – Manchester City. In de eerste helft baarde de Tsjechische sluippost opzien door een breedtepass bijna in eigen doel te werken. Het moment ging viral en het social media-kanaal van Bayern Leverkusen, de oud-club van reservekeeper Bernd Leno, reageerde jolig op het filmpje: "We kennen nog wel iemand", doelde de club op Leno, die in Londen vooralsnog op de bank zit.

Cech kon er in tegenstelling tot vele andere Twitteraars niet lachen en reageerde als volgt: "Het is triest om te zien wanneer andere clubs niet dezelfde normen en waarden delen."

Het Twitteraccount van Bayern Leverkusen verontschuldigde zich vervolgens. "Hoi Petr, het lijkt erop dat onze grap over het willen zien van Leno, onze voormalige speler, een beetje harder/persoonlijker is aangekomen dan bedoeld. Het was slechts een grap. Wij zijn allen voor de normen en waarden die je aanhaalt en wensen jou en je grote club al het beste. Uitstekende redding op Sergio Agüero!"

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. donderdag 21 februari 2019

  2. woensdag 20 februari 2019