Uit beeld geraakte Overtoom verdient geen contract bij Volendam

13 augustus 2018, 20:25

Willie Overtoom toverde jarenlang voor Heracles Almelo het ene naar het andere hoogstandje tevoorschijn in de Eredivisie, maar de carrière van 31-jarige middenvelder is behoorlijk in het slop geraakt. Ook FC Volendam, waar hij een tijdje meetrainde, biedt hem geen contract aan.

Overtoom streek een maand geleden neer in Volendam en hoopte bij de plaatselijke FC een contract af te dwingen. Maandag bracht die club naar buiten dat ze niet in zee gingen met de oud-speler van Heracles en AZ. Technisch directeur Misha Salden reageert als volgt op de clubsite: "We willen graag een creatieve aanvallende middenvelder en Willie speelt meer in de controle."

Het was duidelijk dat Overtoom niet meer over de fitheid van jaren geleden beschikte. In 2014 vertrok hij bij AZ en zocht hij zijn geluk in België, Qatar en Indonesië. "Het was bekend dat Willie een conditionele achterstand had, maar de afgelopen weken is dit steeds beter geworden. In de partijen en oefenwedstrijden is echter gebleken dat hij niet de speler is waar FC Volendam op dit moment naar op zoek is."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen