Excelsior huurt jonge Belg: "Klaar om weer te spelen"

Excelsior huurt jonge Belg: "Klaar om weer te spelen"

13 augustus 2018 – Excelsior heeft zich versterkt met Siebe Horemans. De jonge Belg (20) komt op huurbasis over van AA Gent en kijkt uit naar het avontuur bij de Kralingers. "Excelsior heeft bewezen een goede club te zijn voor jonge spelers om door te groeien."Horemans raakte aan het begin van dit jaar zwaar geblesseerd. Als speler van AA Gent scheurde hij in januari zijn kruisband af. "Ik ben nu helemaal klaar om weer te spelen", verzekert hij op de clubsite. "Het was een vervelende tijd, maar ik ben er mentaal wel sterker van geworden. Ik hoop bij Excelsior minuten te kunnen gaan maken en van waarde te kunnen zijn voor de ploeg."

De mandekker hoopt op een mooi jaar op Woudestein en legt zijn keuze voor een verblijf in Rotterdam uit. "Excelsior heeft bewezen een goede club te zijn voor jonge spelers om door te groeien. Ik hoop in elk geval mijn steentje te kunnen bijdragen. Het is aan mij om mezelf te bewijzen en een plek in de ploeg te verdienen.

Horemans is de tweede nieuweling in korte tijd. De Rotterdammers versterkten zich onlangs ook met de IJslandse spits Elias Omarsson. Hij kwam over van het Zweedse IFK Göteborg.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. woensdag 24 juli 2019

  2. dinsdag 23 juli 2019