PSV'er Hendrix blij: "Zeker in de tweede helft goed gevoetbald"

PSV'er Hendrix blij: "Zeker in de tweede helft goed gevoetbald"

13 augustus 2018 – Jorrit Hendrix kende met PSV een uitstekende seizoensouverture in de Eredivisie. Met goed voetbal en prima treffers werd FC Utrecht in Eindhoven met 4-0 op haar nummer gezet. Bovendien verspeelden Ajax en PSV punten. Het stemt Hendrix tevreden. "Maar we kunnen nog veel beter."De middenvelder stond na een lange training maandag FOX Sports te woord. Hij oogde na twee en een half uur trainen nog verrassend fris. "Dat zijn we inmiddels wel gewend", klinkt het lachend. Op De Herdgang trainde aankoop Ryan Thomas voor het eerst mee. Hendrix is blij met de komst van de PEC-smaakmaker. "Ik ken hem natuurlijk al langer, want hij zat al bij PEC toen ik bij PSV speelde."

Niet alleen de komst van Thomas zorgt voor een tevreden Hendrix. Ook uit het afgelopen weekend valt voor PSV voldoende voldoening te halen. De klinkende 4-0 overwinning op FC Utrecht zorgde voor een prima start in de Eredivisie. "Zeker in de tweede helft hebben we goed gevoetbald, maar we kunnen veel beter. Als we met deze speelwijze met 4-0 van Utrecht winnen, hoop ik dat het nog veel moois gaat beloven."

Komende zaterdag kan PSV de goede start een vervolg geven. Het reist die avond af naar Zuid-Limburg voor de uitwedstrijd tegen promovendus Fortuna Sittard

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. zaterdag 20 juli 2019

  2. vrijdag 19 juli 2019