David Silva volgt Piqué en stopt als Spaans international

13 augustus 2018, 18:17

Manchester City-speler David Silva heeft besloten te stoppen als Spaans international. Dat maakte de creatieveling via social media bekend. Het is de tweede Spanjaard in korte tijd die besluit om geen interlands voor Spanje meer te spelen, want eerder gaf Gerard Piqué al de brui aan zijn interlandloopbaan.

Silva kwam tot maar liefst 125 interlands voor Spanje. Hij scoorde daarin 35 keer en het leverde bovendien een hoop eremetaal op. De speler van Manchester City won met zijn land twee keer het EK (2008 en 2012) en was in 2010 in Zuid-Afrika te sterk voor het Nederlands Elftal in de finale van het wereldkampioenschap.

De laatste interland met Silva op het veld eindigde in een teleurstelling, want Spanje werd het afgelopen WK in de achtste finale uitgeschakeld voor gastland Rusland. Afgelopen weekend besloot Barcelona-verdediger Gerard Piqué al dat zijn interlandcarrière er op zit. Nu volgt de 32-jarige Silva dus het voorbeeld van Piqué. Silva spreekt in zijn verklaring van een 'moeilijke beslissing.'

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen