Van der Gaag schrikt: "Op alle facetten afgetroefd"

13 augustus 2018, 16:16   Bijgewerkt: 13 augustus 2018, 16:27

NAC-trainer Mitchell van der Gaag is teleurgesteld in zijn ploeg. Zondag verloor NAC Breda in Alkmaar met maar liefst 5-0 van AZ en de oefenmeester is daar natuurlijk niet over te spreken. "Ik vind het te makkelijk om dit af te doen als een offday."

Tegen BN DeStem vertelt Van der Gaag dat hij niet geheel verbaasd was over het slechte spel. "Deze wedstrijd is een beetje de bevestiging van wat we in de voorbereiding hebben meegemaakt." NAC verloor in de voorbereiding op het nieuwe seizoen van Sparta Rotterdam, Excelsior, Sheffield Wednesday en het Turkse Konyaspor. Alleen de beloften van Manchester City werden met veel moeite verslagen (4-3). De trainer heeft er wel een verklaring voor. "We zijn niet stabiel genoeg en als we de bal veroverden, waren we hem ook heel snel weer kwijt."

Ook tegen AZ kwam NAC niet goed voor de dag en dankzij de dikke nederlaag zijn de Brabanders na de eerste speelronde hekkensluiter. Van der Gaag zag het vanaf de zijlijn al vroeg mis gaan. "We zijn op alle facetten afgetroefd. Ik vind het te makkelijk om dit af te doen als een offday. We hebben het niet voor elkaar gekregen om er de eerste competitiewedstrijd te staan. Het was een slechte beurt van onze kant en dan druk ik mij nog zachtjes uit."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen