Ten Hag: "Morgen spelen wij zeker in de sterkste opstelling"

Ten Hag: "Morgen spelen wij zeker in de sterkste opstelling"

13 augustus 2018 – Ajax speelt dinsdag tegen Standard Luik in hun sterkst mogelijke opstelling. Dat heeft Erik ten Hag laten weten op de persconferentie in aanloop naar return van het duel in de voorronde van de Champions League. Carel Eiting is voor het treffen met de Belgen een twijfelgeval.Voor het competitieduel met Heracles Almelo (1-1) gaf Ten Hag Klaas-Jan Huntelaar, Lasse Schöne, Nicolas Tagliafico en Frenkie de Jong rust. "Dat doet wat met automatismen. Daar ben ik mij van bewust. Het is teleurstellend dat het tegen Heracles niet is gelukt", aldus Ten Hag. "Morgen spelen wij zeker in de sterkste opstelling. Wij willen die Champions League in."

Spijt van zijn keuze tegen Heracles heeft Ten Hag niet. "Dat is achteraf een koe in de kont kijken. Ik baal er als een stekker van dat we niet gewonnen hebben. Ook van het vertoonde spel baal ik. Ik denk dat wij zaterdag een goed elftal op het veld hadden staan. Maar het is niet gelukt. Ik zag wel een strijdbaar elftal, dat na de achterstand voor een resultaat streed."

Eiting vraagteken
Voor dinsdag is het twijfelachtig of Carel Eiting inzetbaar is. Hij meldde zich maandagochtend met buikkrampen bij Ten Hag. "Hij gaat wel trainen. We moeten zien hoe zich dat ontwikkelt." Kasper Dolberg ontbreekt sowieso, evenals Vaclav Cerny en Daley Sinkgraven.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. zaterdag 20 juli 2019

  2. vrijdag 19 juli 2019