Spoorboekje: Ajax speelt return tegen Luik, Cocu tegen Benfica

Spoorboekje: Ajax speelt return tegen Luik, Cocu tegen Benfica

14 augustus 2018 – Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op dinsdag 14 augustus.Wedstrijden

Dinamo Kiev - Slavia Praag (18.30 uur)
Dinamo Kiev of Slavia Praag wordt de tegenstander van Ajax in play-offs van de Champions League, mits de Amsterdammers uiteraard Standard Luik weten te kloppen. Nog voordat Ajax aftrapt in de eigen Johan Cruijff ArenA spelen Dinamo en Slavia tegen elkaar. In Tsjechië eindigde het duel in 1-1 en daardoor is alles nog mogelijk.

Fenerbahçe - Benfica (20.00 uur)
Philip Cocu moet met zijn ploeg Fenerbahçe een 1-0 achterstand wegpoetsen tegen het Portugese Benfica. De Turken verloren de heenwedstrijd met minimale cijfers en moeten nu in eigen huis de schade repareren om door te stoten naar de play-offs voor de Champions League. Het is voor Cocu te hopen dat hij met zijn ploeg beter voor de dag komt dan vorige week in Portugal, want de bezoekers kwamen er toen niet aan te pas en mochten blij zijn dat het slechts bij 1-0 bleef.

Ajax - Standard Luik (20.30 uur)
De valste start van Ajax in de Eredivisie zorgt ervoor dat de druk op Erik ten Hag weer is toegenomen. Hij kan aan wat krediet winnen door via Standard Luik de laatste voorronde van de Champions League te bereiken. Ajax zal wel af moeten rekenen met Standard Luik, dat vorige week in België knap terugkwam van een 0-2 achterstand. Ajax houdt de beste papieren, maar een foutje kan fataal zijn.

Voetbal op tv

20.00: Tien jaar Terug: 2008 - 2009, FOX Sports 1, terugblik Eredivisie-seizoen 2008/2009
20.30: Ajax - Standard Luik, Ziggo Sport 14, return derde voorronde CL
23.00: FOX Sports Vandaag, FOX Sports 1, voetbalpraatprogramma

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. zondag 17 februari 2019

  2. zaterdag 16 februari 2019