Van Persie: "Rode kaart Botteghin begrijp ik niet"

13 augustus 2018, 09:32

Robin van Persie zet zijn vraagtekens bij de rode kaart voor Eric Botteghin. Dat Jean-Paul Boëtius tegen De Graafschap werd weggestuurd noemt de aanvoerder 'niet slim'. Feyenoord eindigde de verloren seizoensopener tegen De Graafschap (2-0) daardoor met negen man.

"De rode kaart voor Botteghin begrijp ik nog steeds niet. Zijn tweede gele prent vond ik niet eens geel", zegt Van Persie in De Telegraaf. "Erik moet op die plek druk zetten op de spits en raakt als eerste de bal. Het was echt geen geel."

De rode kaart voor Boëtius was zijn eigen schuld. Van Persie: "De tweede kaart was wegens klappen voor de scheidsrechter… Dat is niet slim. Dat is volgens de regels rood en dat weten we allemaal. Op zo'n moment moet je je inhouden en de regels respecteren."

Door de nederlagen tegen De Graafschap en Trencin zit Feyenoord al heel vroeg in het seizoen in grote problemen. Aan de bereidheid van de ploeg ligt het niet, volgens Van Persie. "De bereidheid in de groep is zelfs gigantisch hoog. Ik sta elke dag met deze jongens op het veld en ze doen er alles aan om beter te worden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen