Hattrick Lewandowski bezorgt Bayern Duitse Supercup

12 augustus 2018, 22:20

Robert Lewandowski is al vroeg in het seizoen in bloedvorm. Met drie treffers bezorgde hij zondag zijn club Bayern München de Duitse Supercup ten faveure van Eintracht Frankfurt. Mede dankzij de Pool eindigde de wedstrijd in maar liefst 0-5 voor der Rekordmeister.

Na een teleurstellend WK, waar Polen roemloos ten onder ging in de groepsfase, liet Lewandowski in Duitsland wel zijn voeten spreken. Binnen het half uur had hij er al twee inliggen tegen het Eintracht Frankfurt van Jonathan de Guzman en Jetro Willems. Beide Nederlanders begonnen in de basis, net als oud-Utrecht-spits Sebastian Haller.

Ze konden niet voorkomen dat Lewandowski in de 21e en 26e minuut trefzeker was. Bij de 0-2 ging er een prima voorzet van Arjen Robben aan vooraf. Na rust zorgde de Pool ook nog voor zijn en Bayerns derde en pikte Kingsley Coman ook nog een treffer mee, net als Thiago: 0-5.

De eerste prijs voor Bayern is dus binnen. Nu begint de jacht naar succes in de competitie en Champions League. Voor München en omstreken is te hopen dat Lewandowski zo blijft draaien.

Bekijk hier de derde goal van Lewandowski:

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen