Uitblinker Linssen: "Het was eigenlijk een beetje uitzingen"

12 augustus 2018, 20:38

Bryan Linssen was bij Vitesse de beste man van het veld tegen FC Groningen, was trefzeker en droeg daarmee bij aan de klinkende 5-1 overwinning. Na afloop oogde de buitenspeler meer dan tevreden met het spel van zijn ploeg. "Op het laatst leek het wel een trainingspartijtje."

Linssen vond dat zijn ploeg veruit de betere was tegen FC Groningen. "Een goed begin", klonk het voldaan in gesprek met FOX Sports. "Maar we hebben ook al officiële wedstrijden gespeeld en dat scheelt wel. Toen de 3-1 viel, was het wel over en konden wij een feestje vieren."

Een bij vlagen freewheelend Vitesse kreeg het publiek in Arnhem zeker na rust geregeld op de banken. Linssen zelf was ook aan het genieten binnen de lijnen. "Op het laatst leek het wel een trainingspartijtje, want je bent lekker zonder druk aan het voetballen. Het was eigenlijk gewoon een beetje uitzingen. Dat is lekker, ja."

Het feit dat de Limburger ook meteen trefzeker was, maakte de wedstrijd voor hem helemaal af. "Altijd fijn om zo te beginnen. Als je de eerste erin hebt liggen, begint niemand te zeiken."

De 5-1 overwinning zorgt er ook voor dat Vitesse met een goed gevoel afreist naar Zwitserland. Daar moet het donderdag een 0-1 achterstand wegpoetsen tegen FC Basel.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen