Koch met NAC hard onderuit: "Het hele team heeft gefaald"

12 augustus 2018, 19:22

Menno Koch is sinds dit seizoen de aanvoerder van NAC Breda. Met de band om zijn arm gingen de Brabanders hard onderuit bij AZ en staan ze na één speelronde vanwege het slechte doelsaldo helemaal onderaan. "Zo wil je niet beginnen."

"Weinig", klonk het gevat uit de aanvoerder zijn mond nadat bij FOX Sports gevraagd werd wat er wél goed ging in de met 5-0 verloren wedstrijd tegen AZ. "Zo wil je niet beginnen. Dit is natuurlijk dramatisch voor ons. De doelpunten en kansen die we tegen kregen vielen veel te makkelijk."

Vooral de derde tegentreffer sprong er op een voor NAC verkeerde manier uit. Doelman Mark Birighitti verspeelde de bal uiterst knullig aan Myron Boadu: Koch beschermt zijn keeper. "Het is natuurlijk een moment, maar daar verliezen we de wedstrijd niet op. Het hele team heeft gefaald. Het was gewoon niet goed genoeg vandaag."

Angelino en Manu Garcia zijn twee van de vele spelers die na een goed seizoen vertrokken uit Breda. Koch denkt niet dat de huidige groep minder is: "Op dit moment is het alleen nog niet wat we willen. We kwamen niet in de duels, maar dat wil niet zeggen dat we te weinig kwaliteit hebben. Vandaag is het er helaas niet uitgekomen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen