Liverpool begint zeer overtuigend aan PL-seizoen

12 augustus 2018, 16:29   Bijgewerkt: 12 augustus 2018, 17:10

De verwachtingen rondom Liverpool zijn hooggespannen en de ploeg van Jürgen Klopp heeft zondag direct een goede beurt gemaakt bij de Premier League-start. West Ham United werd simpel met 4-0 opzij geschoven.

Met nieuwelingen Alisson Becker en Naby Keita in de basis begon de Champions League-finalist geweldig aan de wedstrijd. Na negentien minuten opende Mohamed Salah de score. De ster van vorig seizoen schoof van dichtbij binnen na een prima lage voorzet van Andrew Robertson. Niet veel later verdubbelde Sadio Mané de marge door te profiteren van goed werken van James Milner. Dat hij scoorde was geen verrassing, aangezien hij dat de afgelopen twee seizoenen ook al deed in de openingswedstrijd.

Kort na rust besliste Mané de wedstrijd door de 3-0 te maken. De Senegalees, die dit seizoen met rugnummer tien speelt, deed dat in buitenspelpositie. Omdat er geen VAR in de Premier League aanwezig is, werd de goal toch goedgekeurd. Daniel Sturridge maakte er in de slotfase zelfs 4-0 van. De Engelsman stond koud in het veld toen hij de 4-0 maakte in de 88ste minuut. Voor West Ham, dat met vijf nieuwelingen begon, is het resultaat een fikse domper. De club investeerde fors in de selectie, maar dat mocht dus niet baten.

Bij Liverpool speelden Virgil van Dijk en Georginio Wijnaldum negentig minuten mee.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen