Spoorboekje: ErediVisie, mogelijk debuut Van der Vaart

13 augustus 2018, 07:00   Bijgewerkt: 12 augustus 2018, 22:44

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op maandag 13 augustus.

Specials 

ErediVisie

Het nieuwe Eredivisie-seizoen is dit weekend begonnen en dus gaat ook onze rubriek ErediVisie weer van start. Wat is er allemaal opgevallen in de eerste speelronde? 

Wedstrijden

Thór/KA - Ajax Vrouwen (17.00 uur)

Net als de mannen van Ajax, kunnen ook de Amsterdamse vrouwen Champions League-voetbal spelen. Ze wonnen de eerste twee wedstrijden in de kwalificatieronde en reizen voor het derde groepsduel af naar het verre IJsland, waar het vooralsnog ook foutloze Thór/KA wacht. De groepswinnaars en twee beste nummers twee plaatsen zich voor het hoofdtoernooi, dus laat de vrouwen een goed voorbeeld zijn voor de mannelijke Ajax-tak later deze week.

Esbjerg fB - Sonderjyske (19.00 uur)

Rafael van der Vaart kan zijn debuut maken voor Esbjerg fB in de thuiswedstrijd tegen Sonderjyske. De 35-jarige middenvelder met een verleden bij onder meer Ajax, Real Madrid en Tottenham Hotspur tekende onlangs een contract bij de Deense promovendus. Daarvoor trainde hij wekenlang mee bij PEC Zwolle, maar Van der Vaart koos voor de Deense ploeg omdat zijn vriendin Estavana Polman ook in Esbjerg sport. 

Voetbal op tv

20.00 uur: DOC: Wij zijn de toekomst, Jong Oranje in Zuid-Amerika, FOX Sports 1, sportdocumentaire

20.30 uur: Veronica Inside, Veronica, voetbalpraatprogramma

22.00 uur: Natafelen met Kees, FOX Sports 1, terugblik op het voetbalweekend met Kees Jansma

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen