FC Utrecht rondt de komst van huurling Tannane af

12 augustus 2018, 10:03

Oussama Tannane is speler van FC Utrecht. De Marokkaans international wordt komend seizoen gehuurd van AS Saint-Etienne, melden de Domstedelingen. Er is geen optie tot koop bedongen in de huurovereenkomst.

De 24-jarige aanvaller speelt sinds januari 2016 voor de Franse club, die hem destijds overnam van Heracles Almelo. Afgelopen seizoen speelde Tannane een halfjaar op huurbasis voor Las Palmas, waarvoor hij tien duels speelde in de Spaanse competitie. In Nederland is de buitenspeler het meest bekend van zijn periode bij Heracles Almelo, waarvoor hij zestien goals maakte in 52 wedstrijden.

"Met Oussama halen we een creatieve speler met snelheid in huis", zegt Directeur Jordy Zuidam over de aanvallende aanwinst van de Domstedelingen. "Hij is sterk aan de bal, beschikt over een goed schot en is multifunctioneel: hij kan op meerdere posities in de voorhoede uit de voeten. Daarnaast is hij een speler met extra kwaliteit die het vermogen heeft een wedstrijd te beslissen. Hij is bereid in zichzelf te investeren en heeft voor FC Utrecht gekozen voor het sportieve traject, dat zegt iets over zijn drive om te willen presteren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen