Denswil twijfelt bij Club Brugge: "Dan zal ik misschien vertrekken"

11 augustus 2018, 12:50

Met Stefano Denswil in de basis won Club Brugge vrijdag voor de derde keer in de Belgische competitie. KV Kortrijk werd mede dankzij twee doelpunten van landgenoot Arnaut Groeneveld met 3-0 verslagen en na afloop liet Denswil zich uit over zijn toekomst in België.

Op de website van de club kijkt het terug op de gewonnen pot tegen Kortrijk. Samen met Ruud Vormer en de trefzekere Groeneveld zag Denswil dat de regerend landskampioen weinig moeite kende met de bezoekers. "We stonden als ploeg immers heel goed. En stilletjes aan gaat het ook als ploeg een stuk beter dan twee weken terug bijvoorbeeld. De nieuwe jongens doen het uitstekend en ook de bankzitters zijn versterkingen. Het is duidelijk dat we een heel sterke kern hebben."

De verdediger weet nog niet of hij zelf deel blijft uitmaken van die kern. "Als er zich een opportuniteit voordoet in de komende weken, dan zal ik misschien vertrekken, maar anderzijds besef ik maar al te goed dat ik hier bij Club ook goed zit en mijn ding kan doen."

Voorlopig gaat het Club Brugge voor de wind. Met negen punten uit de eerste drie wedstrijden is er in Brugge geen reden tot zorgen.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen