Oud-PSV'er Lestienne haalt ook return tegen Ajax niet

11 augustus 2018, 11:07

Ajax hoeft volgende week tegen Standard Luik niet te vrezen voor Maxime Lestienne. De oud-PSV'er blesseerde zich op de training van de Belgen. Hij kampt nu met een hamstringblessure en moet zeker een maand herstellen. "Het wordt afwachten hoe het bij Max evolueert." 

Michel Preud'homme legt tegen Het Laatste Nieuws de blessure van de Belg uit. "Het gaat om een spierscheur in de hamstrings en het is een vrij serieuze. De ene speler doet er vier weken over daarvan de herstellen, de andere zes. Het wordt afwachten hoe het bij Max evolueert."

Luik contracteerde de 26-jarige buitenspeler vorige maand voor vier jaar, maar beleeft vooralsnog weinig plezier aan Lestienne. De voormalig Belgisch jeugdinternational en oud-speler van onder meer PSV heeft problemen met zijn fitheid. Hij kwam in eerste wedstrijd tussen beide teams, die in 2-2 eindigde, ook al niet in actie.

Dinsdag kan Ajax in de eigen Johan Cruijff Arena afrekenen met de Belgen. De 2-2 in Luik is een redelijk gunstige uitgangspositie, omdat bij een doelpuntloos gelijkspel of een 1-1 de Amsterdammers doorgaan naar de play-offs voor de Champions League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen