Jarige Duarte terug bij Ajax: "Voor mij is het een mooie dag"

11 augustus 2018, 10:14

Heracles Almelo neemt het zaterdagavond in de Johan Cruijff Arena op tegen Ajax. Een bijzonder zware start voor de Heraclieden, maar een bijzonder weerzien voor Lerin Duarte. De speler voetbalde enkele jaren in Amsterdam en keert op zijn verjaardag voor even terug. "Ik hoop op drie punten."

Met Ajax pakte Duarte, die vandaag 28 jaar is geworden, een keer de landstitel en maakte hij minuten in de Champions League. Een basisplek veroveren zat er nooit in voor de van Heracles overgenomen middenvelder. Hij vertrok vervolgens uit Amsterdam en kwam via omzwervingen bij sc Heerenveen en NAC Breda weer bij de club uit Almelo terecht.

Nu keert hij met het elftal van de nieuwbakken trainer Frank Wormuth terug in Amsterdam. Tegen RTV Oost is hij duidelijk. "Ik hoop op drie punten. Voor mij is het een mooie dag. Hopelijk kunnen we de punten meenemen naar Almelo. Dat zou een mooi cadeau zijn."

Net als vorig jaar beginnen Heracles en Ajax hun seizoen in de Eredivisie met een wedstrijd tegen elkaar. Een jaar geleden wonnen de Heraclieden thuis verrassend met 2-1.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen