Berghuis over zoon: "Steven is ongelofelijk bezeten"

11 augustus 2018, 09:22

Steven Berghuis is niet vies van een portie zelfkritiek. De 26-jarige buitenspeler uit zich geregeld kritisch op zijn eigen functioneren en dat van zijn medespelers. Tijdens het winnen van de Johan Cruijff Schaal had Berghuis ook moeite om blij te zijn. "Ik vond mezelf heel slecht."

De vleugelspeler vond dat Feyenoord niet voldeed aan zijn eisen. "Ik vind dat we moeten uitstralen dat we dominant zijn en durven te voetballen", stelt hij in het Algemeen Dagblad. Ook over zijn eigen spel in Eindhoven was het niet tevreden: "Ik vond mezelf heel slecht."

De voetballende kwaliteiten heeft de Feyenoorder niet van de melkboer. Vader Frank Berghuis is oud-prof en wil ook nog wat kwijt over zijn zoon. "Steven is ongelooflijk bezeten", klinkt het. "Juist omdat hij zo'n verantwoordelijkheidsgevoel heeft. Ik hoor hem op tv soms zeggen 'ik wil dat die 50.000 man op de tribune het goed hebben' Geloof me, dat meent hij."

Voor de Rotterdammers begint het Eredivisie-seizoen zondag met een uitwedstrijd bij promovendus De Graafschap. Eerder pakte Feyenoord dus de Johan Cruijff Schaal door PSV na pingels te verslaan, maar sloeg het midweeks een modderfiguur door met 4-0 te verliezen van AS Trencín.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen