Dubbelslag Groeneveld helpt Brugge aan derde overwinning

10 augustus 2018, 23:33

Arnaut Groeneveld blijft indruk maken in België. De van NEC overgenomen vleugelspeler scoorde vrijdag twee keer en hielp zijn ploeg Club Brugge, met Ruud Vormer en Stefano Denswil in de basis, aan de derde overwinning uit net zo veel wedstrijden.

Slechts acht minuten had Groeneveld nodig om twee keer op het scorebord te komen. De wedstrijd tegen KV Kortrijk was op dat moment al gespeeld. In de tweede helft prikte ook Siebe Schrijvers nog een doelpunt mee, waardoor de uitslag op 3-0 kwam te staan.

Een beste beurt dus van Groeneveld bij regerend kampioen Club Brugge, dat nog geen fout gemaakt heeft in de Belgische competitie. Met negen punten uit drie wedstrijden lijkt Brugge wederom een titelkandidaat.