Linssen denkt niet aan vertrek: "Weet wat ik heb"

10 augustus 2018, 19:07

Bryan Linssen beleefde vorig seizoen bij Vitesse een uitstekend jaar. Hij maakte in de Eredivisie vijftien treffers en noemde het eerder al zijn beste seizoen ooit. Nu wil de Limburger meer in Arnhem. "Ik wil mijn grenzen weer verleggen."

De vleugelspeler blikt tegenover Omroep Gelderland vooruit op het aankomende Eredivisie-seizoen. Vitesse begint tegen FC Groningen, een voormalig werkgever van Linssen. Daarvoor zaten ze in Arnhem ook niet stil, want de club speelde al in de voorrondes voor de Europa League. Tegen FC Basel verloor het donderdag in blessuretijd. Linssen baalt nog altijd van het late verlies, maar houdt hoop. "Dat zijn de wetten van voetbal. Je krijgt zelf kansen en dan zie je vaak dat hij alsnog aan de andere kant valt. Maar met 1-0 is het nog niet afgelopen. In principe scoren wij veel en altijd wel, alleen gisteren even niet."

De doelpunten in het GelreDome kwamen vorig seizoen geregeld van zijn Limburgse voeten. Ook dit jaar legt de 27-jarige Linssen de lat hoog. "Ik wil mijn grenzen weer verleggen. Eigenlijk wil je dat altijd. Ik voel me goed en heb ontzettend veel vertrouwen. Ik ga voor meer. Dat is het streven."

De oud-speler van Fortuna Sittard, MVV, VVV-Venlo, Heracles Almelo en FC Groningen hoeft niet perse weg bij Vitesse. "Ik ben er niet mee bezig. Voel me rustig en praat er ook niet over. Ik weet wat ik hier heb en dus achter zou laten. Dat weegt ook mee."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen