Groenendijk: "Het moet bij ADO Den Haag weer ergens om gaan"

10 augustus 2018, 17:19

Van ADO-trainer Alfons Groenendijk mag de Eredivisie zo snel mogelijk beginnen. Met zijn ploeg wil hij zondag de competitie goed starten tegen promovendus FC Emmen. "De voorbereiding en oefenwedstrijden hebben we nu wel weer gehad."

In Den Haag hebben ze weinig personele problemen. Alleen Trevor David is er vanwege een langdurige blessure niet bij. ADO werkte een elftal oefenpotjes af ter voorbereiding en coach Alfons Groenendijk kan niet wachten om nu echt te beginnen. "De voorbereiding en oefenwedstrijden hebben we nu wel weer gehad", zegt hij tegen ADO TV. "Het moet bij ADO Den Haag weer ergens om gaan."

Tegen promovendus FC Emmen hoopt Groenendijk een goede start te maken, terwijl ze in Den Haag ook de ogen open houden voor eventuele aankopen. "We zijn conditioneel nu ook in orde. Uiteindelijk zijn we hier en daar nog wel aan het kijken naar de beste samenstelling van de ploeg. Op een aantal posities zit het dicht bij elkaar. Het zou fijn zijn als er nog frisse krachten bij komen, daar kijken we ook nog goed naar."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen