Koster verwacht compact VVV: "Moeten ons wapenen"

10 augustus 2018, 15:16   Bijgewerkt: 10 augustus 2018, 15:42

Voor het Willem II van Adrie Koster begint de Eredivise met een duel tegen VVV-Venlo. De trainer kan tijdens de wedstrijd niet beschikken over aanwinst Aras Özbiliz, hij is namelijk nog niet speelgerechtigd. Dimitris Kolovos is wel inzetbaar.

Koster verwacht dat de speelstijl van VVV zaterdag niet veel veranderd is ten opzichte van vorig seizoen. "Ze hebben dezelfde trainer nog als vorig seizoen. Ik verwacht dat ze weer vrij compact spelen en proberen te profiteren van de ruimte die ze soms krijgen. Daar moeten we ons tegen wapenen", zegt hij tegen het Brabants Dagblad. Willem II is in de laatste weken van de transferperiode nog op zoek naar een aanvallende versterking. "We hebben wel drang naar voren. Het is jammer dat Özbiliz nog niet speelgerechtigd is, maar daar konden wij niets aan doen."

Kolovos is wel inzetbaar, maar zal nog niet in de basis beginnen. "Hij heeft geen wedstrijdritme omdat hij geblesseerd was, maar hij is wel inzetbaar", zegt Koster, die zegt met Fran Sol gesproken te hebben over een eventueel vertrek. "Natuurlijk is hij in zijn hoofd bezig met eventuele belangstelling van andere clubs. Maar Fran heeft het hier goed naar zijn zin. En we hoeven ons geen zorgen te maken over zijn instelling. Hij is een echte prof."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen