Wormuth over Ajax: "Geen kans hebben is onze kans"

10 augustus 2018, 20:48

Voor Heracles Almelo begint het seizoen direct met een lastige uitwedstrijd tegen Ajax. De Amsterdammers hebben zich in de zomer flink versterkt en speelden daarnaast al drie wedstrijden in de voorronde van de Champions League. Heracles-trainer Frank Wormuth stelt dat zijn ploeg eigenlijk niets te verliezen heeft. 

"In de eerste wedstrijd van het seizoen weet niemand exact waar men staat", zegt Wormuth op de website van Heracles. "Ajax heeft een voordeel doordat ze al in de voorrondes van de Champions League hebben gespeeld, ze weten dus iets meer wat dat betreft. Ze weten nu weinig over ons, na een aantal speelrondes heb je altijd een beter beeld van je tegenstanders. Uiteraard hebben wij Ajax gezien en hebben we een idee hoe ze spelen."

Voor Wormuth is het duidelijk dat Ajax de favoriet is. "Als je kijkt naar de cijfers en beide clubs en teams met elkaar vergelijkt dan wint Ajax op alle fronten, behalve op één aspect: de gemiddelde leeftijd. Wij zijn met 24,2 jaar net iets ouder dan Ajax met 23,6. Eén speler van Ajax heeft dezelfde waarde als ons gehele team, maar geen kans hebben is onze kans", stelt hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen