Buijs vol vertrouwen: "Komt zeker goed in de Eredivisie"

10 augustus 2018, 14:30   Bijgewerkt: 10 augustus 2018, 14:42

Danny Buijs leeft met vertrouwen toe naar de openingswedstrijd van FC Groningen tegen Vitesse van aanstaande zondag. Het wordt zijn Eredivisiedebuut als trainer van de noorderlingen. Buijs verwacht dat Vitesse en Groningen in Arnhem aan elkaar gewaagd zullen zijn.

Tijdens de wedstrijd van Vitesse tegen Viitorul in de voorronde van de Europa League zat Buijs in het Gelredome om de eerste tegenstander van Groningen te bekijken. "Ze speelden 4-3-3 tegen die Roemeense tegenstander in de Europa League en er zijn nog veel spelers van vorig jaar. Ondanks de nieuwe Russische trainer Slutsky hebben ze niet veel geheimen voor ons. Zonder arrogant te worden, vind ik onze selectie niet minder dan die van Vitesse", zegt hij op de clubwebsite.

Volgens Buijs zullen er weinig mutaties meer plaatsvinden in de selectie van Groningen. "Op een creatieve manier zouden we er nog een 'back' bij kunnen gebruiken. Maar daarvoor moet er wel nog de financiële ruimte worden gevonden", zegt de trainer, die een goed gevoel overhield aan de voorbereiding. "Hoewel we in de voorbereiding nog te weinig hebben gecreëerd, zit het aanvallend wel goed. Werder Bremen en SM Caen zijn niet de minste ploegen om tegen te oefenen. In de Eredivisie gaat het zeker goed komen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen