Steijn heeft goed gevoel ondanks volle lappenmand

10 augustus 2018, 14:37

Het is zeer de vraag met welk elftal VVV-Venlo zaterdagavond aantreedt tegen Willem II. Dat zegt trainer Maurice Steijn niet om een rookgordijn op te trekken, maar omdat hij simpelweg nog niet weet welke spelers fit zijn.

Peniel Mlapa, de nieuwe spits van VVV, is zeker niet van de partij. Achter de namen van Jay-Roy Grot, Ralf Seuntjens, Johnatan Opoku en Evert Linthorst staan grote vraagtekens. "Ze hebben de trainingen nog niet af kunnen maken dus we moeten morgen bekijken of ze eventueel op de bank kunnen zitten", zegt Steijn in zijn vooruitblik op het digitale thuis van zijn club.

Dat mag de pret niet drukken voor de oefenmeester, die veel zin heeft in het nieuwe seizoen. Hij kijkt met een goed gevoel terug op de voorbereiding. "We hebben natuurlijk een heel goeie voorbereiding gehad. Daar zaten wedstrijden bij die me niks zeggen, maar als je tegen Werder Bremen, dat in een sterke opstelling aan de start kwam, overeind kunt blijven, dan is dat wel goed voor het geloof in eigen kunnen. En dat gevoel neem je mee als de competitie begint."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen