Van Bommel kan bij ouverture beroep doen op Lozano

Van Bommel kan bij ouverture beroep doen op Lozano

10 augustus 2018 – Met een fitte groep werkt PSV toe naar de eerste competitiewedstrijd van zaterdag tegen FC Utrecht. Dat betekent dat Hirving Lozano, die deze week nog sukkelde met blessureleed, ook gewoon inzetbaar. Het stemt Mark van Bommel tevreden.De oefenmeester is blij met het feit dat zijn lappenmand leeg is. "Ze zijn superfit, dat wijst de data ook uit. Daarmee win je geen wedstrijden, maar het is wel een voorwaarde om wedstrijden te winnen", vertelt hij op de clubwebsite. Volgens Van Bommel leeft zijn team ontspannen toe naar de start. "Als je een wedstrijd speelt moet de spanning aanwezig zijn en moet je klaar zijn om te presteren, maar ook plezier hebben. Als die combinatie lukt kan je nog meer intensiteit toevoegen aan een training. Dan hebben de spelers niet eens door dat ze hard trainen."

PSV maakte vrijdag bekend dat Ryan Thomas de middenlinie komt versterken. Hij wordt maandag pas medisch gekeurd in Eindhoven en zal tegen Utrecht dus nog niet spelen. Van Bommel is blij met zijn komst. "Deze speler past goed bij onze speelwijze en ons idee van voetballen. Hij kan het spel versnellen, is slim en technisch begaafd. Als je een speler kan halen met deze kwaliteiten is dat heel mooi meegenomen."

Dat Ajax door vele mensen als topkandidaat voor de titel wordt gezien, doet Van Bommel weinig. Hij haalt zijn schouders erover op. "Dat wij door de kenners niet als favoriet worden geacht is niet erg. Wij moeten het hebben van het team. Daarbinnen kunnen onze spelers individueel excelleren, dat is waar het om draait."

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. dinsdag 23 oktober 2018

  2. maandag 22 oktober 2018