Tottenham Hotspur geeft geen cent uit: "Ik ben tevreden"

Tottenham Hotspur geeft geen cent uit: "Ik ben tevreden"

10 augustus 2018 – De Engelse Premier League-clubs waren deze zomer bijzonder bedrijvig op de transfermarkt, wat wel bleek uit het feit dat promovendus Fulham maar liefst 145 miljoen euro uitgaf. Als enige club deed Tottenham Hotspur niet mee in de gekte, want de club gaf geen cent uit en haalde geen cent binnen. Mauricio Pochettino is desondanks niet ontevreden.Het belangrijkste wapenfeit van Tottenham was dat Harry Kane een nieuw contract signeerde. "Ik maak me geen zorgen, maar ben juist tevreden", zegt Pochettino tegen BBC. Tottenham Supporters' Trust, de belangrijkste supportersvereniging, is minder blij. De vereniging liet donderdag weten dat het tekst en uitleg eist.

Dat is niet nodig volgens de oefenmeester. "We beschikken over een sterke selectie", vindt de Argentijn. "We hebben goede spelers en dan is het niet gemakkelijk om betere te vinden. We willen nog altijd wedijveren met de grootste clubs. Als je er niet in slaagt om de selectie te versterken, dan moet je zorgen dat je je beste speler niet verliest", doelt hij op het aanblijven van Kane. 

Tottenham Hotspur zou in theorie nog spelers kunnen verliezen in de periode, omdat Engelse clubs nog wel mogen verkopen naar het buitenland.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. dinsdag 23 oktober 2018

  2. maandag 22 oktober 2018