Van der Werff boos na verlies: "Zuurder dan dit kan niet"

9 augustus 2018, 22:44

Vitesse-captain Maikel van der Werff deed na afloop van de late nederlaag tegen FC Basel geen moeite zijn teleurstelling te verbergen. Door een goal van Ricky van Wolfswinkel verloor Vitesse in blessuretijd. "We zeiden nog zo tegen elkaar dat we scherp moesten blijven."

Oud-Vitessenaar Van Wolfswinkel zorgde in de 93ste minuut voor een gigantische teleurstelling in Arnhem. Bij de aanvoerder van de thuisploeg was die misschien nog wel het grootst. Van der Werff is boos op de manier waarop de tegengoal viel. "Zuurder dan dit kan niet. We zeiden nog zo tegen elkaar dat we scherp moesten blijven. Na een ingooi ligt die bal er na een paar seconden in. Dat mag natuurlijk niet", klinkt het na afloop boos tegen FOX Sports. "Op de een of andere manier geven we ruimte weg."

Van der Werff beseft dat Vitesse volgende week in Basel een bijzonder zware opdracht wacht. "Die goal maakt het erg lastig. En dat terwijl we in de eerste helft heer en meester waren en eigenlijk zelf een doelpunt hadden moeten maken."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen