Clasie hard na wanprestatie: "Dit soort dingen kunnen niet"

9 augustus 2018, 22:14

Aanvoerder Jordy Clasie beleefde een dramatische avond in Slowakije. De middenvelder van Feyenoord blameerde zich met zijn teamgenoten tegen AS Trencín. Na afloop is hij keihard. "Als je met 4-0 verliest kan je dat zeker een wanprestatie noemen."

Tegenover FOX Sports reageert de van Southampton gehuurde middenvelder teleurgesteld na de dramatische wedstrijd. "Het is heel moeilijk om zo snel een reactie gegeven", zegt Clasie aangeslagen.

"Laat duidelijk zijn dat iedereen die vandaag op het veld stond Feyenoord-onwaardig was. Als je met 4-0 verliest kan je het zeker een wanprestatie noemen."

Clasie vindt het moeilijk om een duidelijke aanleiding voor de wanprestatie te geven "We gaan hier met de groep over zitten. Dit soort dingen kunnen niet. Je speelt Europees, zo moet je dat ook beleven. Als je ziet hoe we vandaag beginnen. In de eerste tien minuten liep je alleen maar achter de feiten aan. Zo ging dat de hele wedstrijd door."

Eerder reageerde Giovanni van Bronckhorst al aangeslagen op de rampwedstrijd. Feyenoord heeft volgende week in De Kuip een wonder nodig om nog kans te maken op Europees voetbal.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen