Clasie hard na wanprestatie: "Dit soort dingen kunnen niet"

Clasie hard na wanprestatie: "Dit soort dingen kunnen niet"

9 augustus 2018 – Aanvoerder Jordy Clasie beleefde een dramatische avond in Slowakije. De middenvelder van Feyenoord blameerde zich met zijn teamgenoten tegen AS Trencín. Na afloop is hij keihard. "Als je met 4-0 verliest kan je dat zeker een wanprestatie noemen."Tegenover FOX Sports reageert de van Southampton gehuurde middenvelder teleurgesteld na de dramatische wedstrijd. "Het is heel moeilijk om zo snel een reactie gegeven", zegt Clasie aangeslagen.
"Laat duidelijk zijn dat iedereen die vandaag op het veld stond Feyenoord-onwaardig was. Als je met 4-0 verliest kan je het zeker een wanprestatie noemen."

Clasie vindt het moeilijk om een duidelijke aanleiding voor de wanprestatie te geven "We gaan hier met de groep over zitten. Dit soort dingen kunnen niet. Je speelt Europees, zo moet je dat ook beleven. Als je ziet hoe we vandaag beginnen. In de eerste tien minuten liep je alleen maar achter de feiten aan. Zo ging dat de hele wedstrijd door."

Eerder reageerde Giovanni van Bronckhorst al aangeslagen op de rampwedstrijd. Feyenoord heeft volgende week in De Kuip een wonder nodig om nog kans te maken op Europees voetbal.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. maandag 22 oktober 2018

  2. zondag 21 oktober 2018