Van Bronckhorst: "Ik schaam mij voor het vertoonde spel"

Van Bronckhorst: "Ik schaam mij voor het vertoonde spel"

9 augustus 2018 – Feyenoord-coach Giovanni van Bronckhorst was na afloop vol ongeloof over het spel van zijn ploeg. In Slowakije reageerde de trainer op de beschamende nederlaag van de Rotterdammers tegen AS Trentín. "We hadden nog meer doelpunten tegen kunnen krijgen."Tegenover de camera van RTL 7 oogde de coach aangeslagen na de desastreuze nederlaag. "We hebben niets kunnen brengen. De nederlaag was dan ook dikverdiend, Ik schaam mij voor het vertoonde spel."

Volgens Van Bronckhorst lag de wanprestatie niet eens zozeer aan het spel van de Slowaken. "De grootste tegenstander zijn wij zelf. Dat mag niet en daar heb ik nu nauwelijks woorden voor. Deze wedstrijd moeten we nu verliezen en meenemen. Ik voel mij hier verantwoordelijk voor, want niemand haalde zijn niveau. We hebben de goals cadeau gegeven en zo is het wel heel moeilijk om wedstrijden te winnen."

Een 4-0 nederlaag lijkt onmogelijk om goed te maken, maar Van Bronckhorst ziet nog een minieme kans voor de return in Rotterdam. "Het wordt heel moeilijk. We moeten sowieso anders op het veld staan, dan is er altijd een kans."

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. dinsdag 23 oktober 2018

  2. maandag 22 oktober 2018