Ten Hag over druk: "Daar moeten we mee om kunnen gaan"

9 augustus 2018, 20:38

Erik ten Hag zag met Daley Blind en Dusan Tadic twee uitstekende versterkingen naar Amsterdam komen, maar de Ajax-coach kijkt niet alleen naar zijn eigen club. Hij weet ook dat PSV en Feyenoord niet hebben stilgezeten. "Die druk zullen ze ook in Eindhoven en Rotterdam voelen."

Tegen Ajax TV laat Ten Hag zich positief uit over zijn ploeg. "Ik denk dat we goed zijn begonnen. We zullen goed en hard moeten werken om dat sterke team worden. We willen kampioen worden. Daar moeten we heel veel wedstrijden voor gaan winnen."

Ajax investeerde van de drie topclubs veruit het meeste geld en wordt daarom door velen als de titelfavoriet zien. "Dat is normaal. Die druk zullen ze ook in Eindhoven en Rotterdam voelen", denkt de coach. "Wij willen het graag worden, dus die druk moet je jezelf opleggen. Daar moeten we mee om kunnen gaan."

De oefenmeester schat in dat de kampioen zo'n tachtig punten nodig heeft voor de landstitel. "De realiteit in de Nederlandse competitie is dat je 27, 28 wedstrijden moet winnen om kampioen te worden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen