Hateboer uitblinker bij ruim winnend Atalanta Bergamo

9 augustus 2018, 20:01   Bijgewerkt: 9 augustus 2018, 20:10

Hans Hateboer en Marten de Roon hebben met Atalanta Bergamo uitstekende zaken gedaan in de voorronde van de Europa League. Op bezoek bij Hapoel Haifa wonnen de Italianen na een achterstand met duidelijke cijfers: 1-4.

De twee Nederlanders stonden in Israël vanaf de aftrap op het veld en zag dat ze al vroeg in de wedstrijd op achterstand kwamen. In de achttiende minuut kopte Almog Buzaglo de Israëliërs op 1-0. Vervolgens stelde de club uit de Serie A orde op zaken, dankzij een gelijkmaker van Hans Hateboer en een goal van Duvan Zapata.

Na rust gooide Mario Pasalic de wedstrijd op het slot en deed Musa Barrow in de slotfase ook nog een duit in het Italiaanse zakje. Het leverde Atalanta een 1-4 overwinning en een bijna zeker lijkende plek in de vierde voorronde op.