Gisteren gemist: blamage Feyenoord, late nederlaag Vitesse

10 augustus 2018, 07:32

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op donderdag 9 augustus.

Afgang voor dramatisch Feyenoord in Slowakije

Feyenoord heeft zich na de gewonnen Johan Cruijff Schaal van een totaal andere kant laten zien. Op bezoek bij het Slowaakse Trencin werd het met 4-0 afgedroogd en kwam het geen moment in de wedstrijd. De return in Rotterdam lijkt nu al overbodig.

Giovanni van Bronckhorst verslagen na blamage

Feyenoord-coach Giovanni van Bronckhorst was na afloop vol ongeloof over het spel van zijn ploeg. In Slowakije reageerde de trainer op de beschamende nederlaag van de Rotterdammers tegen AS Trentín. "We hadden nog meer doelpunten tegen kunnen krijgen."

Van Wolfswinkel dompelt Vitesse in rouw

Oud-Vitesse-spits Ricky van Wolfswinkel deed namens FC Basel zijn oude ploeg in de ultieme slotfase veel pijn door in blessuretijd de 0-1 binnen te rossen. De late nederlaag van Vitesse deed zeer, vooral bij aanvoeder Maikel van der Werff.

Marcel Brands versterkt Everton op laatste transferdag

Marcel Brands zat niet stil op de laatste dag van de transfermarkt in Engeland. De technisch manager van Everton versterkte zich donderdag in korte tijd met de transfervrije Bernard, die overkomt van Shakhtar Donetsk en telde tientallen miljoenen neer voor Barcelona-verdediger Yerry Mina. Ook André Gomes komt op huurbasis over van Barça.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen