Courtois gepresenteerd bij Real: "Beste club ter wereld"

Courtois gepresenteerd bij Real: "Beste club ter wereld"

9 augustus 2018 – Thibaut Courtois is bijzonder content met zijn nieuwe werkgever Real Madrid. De van Chelsea overgekomen Belg is meteen al ambitieus bij De Koninklijke. "Het is belangrijk dat we doorgaan met het winnen van prijzen."De boomlange Belg werd donderdag gepresenteerd als nieuwe goalie en tekende het zesjarige contract. "Ik ben erg trots op het feit dat ik nu bij de beste club ter wereld onder contract sta", aldus de van Chelsea gekochte Courtois op een persconferentie "Ik kom bij een club die drie keer op rij de Champions League heeft gewonnen, het is belangrijk dat we doorgaan met het winnen van zoveel mogelijk prijzen."

 

Het eerste duel van Real Madrid is die om de Europese Super Cup in Estland. De tegenstander is stadgenoot Atlético, waar Courtois drie jaar lang de doelman was. "Het wordt een geweldige wedstrijd tegen een Atlético waar ik erg veel respect voor heb."

Het gonst bovendien van de geruchten rondom Eden Hazard. De landgenoot van de doelman en sterspeler van Chelsea wordt ook gelinkt aan een overstap naar Real. Courtois wilde er op de persconferentie het volgende over kwijt. "Hij is een geweldige speler. Mocht hij komen zou dat fantastisch zijn."


gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. dinsdag 23 oktober 2018

  2. maandag 22 oktober 2018