Geen spits op Woudestein: "We doen er alles aan"

Geen spits op Woudestein: "We doen er alles aan"

9 augustus 2018 – Coach Adrie Poldervaart begint met zijn Excelsior zaterdag het Eredivisie-avontuur tegen promovendus Fortuna Sittard. Op Woudestein is er alleen één klein probleempje: Excelsior heeft nog geen echte spits. "Ik weet dat de club er echt heel erg mee bezig is."Poldervaart kan momenteel kiezen uit spelers als Anouar Hadouir, Ali Messaoud en jongeling Carlito Fermina in de punt. Tegen Voetbal International legt hij de situatie uit. "We doen er alles aan en het gaat goedkomen. Dat vertrouwen heb ik. Natuurlijk is het een item, maar ik weet dat de club er echt heel erg mee bezig is."

Het spitsenprobleem groter maken dan het is heeft volgens de oefenmeester geen zin. "Moet ik daar boos om worden of dingen over roepen, nee toch? Denk je nu echt dat we hier denken: 'we wachten lekker lang met het aantrekken van een spits?' Mensen die dat denken, begrijpen niet hoe het werkt."

Nog twee dagen hebben Poldervaart en de zijnen om een spits aan te trekken. Anders moet Excelsior tegen Fortuna Sittard beginnen met Hadouir, Messaoud of Fermina. "Ze hebben elk hun voor- en nadelen", aldus Poldervaart. 

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. maandag 22 oktober 2018

  2. zondag 21 oktober 2018