Robben hoopt op blijven Boateng: "Team moet bij elkaar blijven"

Robben hoopt op blijven Boateng: "Team moet bij elkaar blijven"

9 augustus 2018 – Jérôme Boateng werd de afgelopen maanden in verband gebracht met clubs als Juventus, Paris Saint-Germain en Manchester United, maar de Bayern-verdediger speelt nog altijd in Duitsland. Teamgenoot Arjen Robben benadrukt het belang van de ervaren kracht. "Jerôme hoort wat mij betreft tot de beste centrale verdedigers ter wereld."Ondanks de geruchten staat Boateng gewoon fanatiek te trainen bij der Rekordmeister. Ook teamgenoten zijn blij met zijn aanwezigheid, onder wie Arjen Robben. "Hij is belangrijk voor het elftal", vertelt hij in gesprek met BILD. "Jerôme hoort wat mij betreft tot de beste centrale verdedigers ter wereld. We hebben samen vele successen mogen vieren en we kennen elkaar al lang."

Robben en co zagen Arturo Vidal eerder al naar FC Barcelona vertrekken. De ervaren oud-international van het Nederlands elftal benadrukt dat hij liever heeft dat de selectie van de landskampioen verder bij elkaar blijft. "Het team moet bij elkaar blijven om ons doel, een prijs meer dan het afgelopen seizoen, te bereiken."

Bayern München trapt het seizoen 24 augustus af tegen Hoffenheim. Hopelijk voor Robben met Boateng als speler nog in de selectie.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. woensdag 16 januari 2019

  2. dinsdag 15 januari 2019