Thomas nog steeds in Zwolle: "Focus me gewoon op PEC"

9 augustus 2018, 15:31

PEC Zwolle trapt morgen (vrijdag) het Eredivisie-seizoen af tegen SC Heerenveen. De Zwollenaren beschikken tot ieders verrassing nog steeds over Ryan Thomas. Hij is nog steeds niet verkocht en een langer verblijf bij PEC lijkt niet uitgesloten. "Ik kijk niet zozeer naar de toekomst."

De Nieuw-Zeelander kwam in 2013 naar Zwolle en pakte daar al de KNVB Beker en de Johan Cruijff Schaal. Het leverde veel interesse op voor de 23-jarige middenvelder, maar vooralsnog is het niet tot een transfer gekomen. "Op dit moment focus ik me nog gewoon op PEC", zegt Thomas tegenover de camera's van FOX Sports. "Ik kijk niet zozeer naar de toekomst, ben meer een jongen van het heden. Deze club blijft groeien en het is mooi om daar onderdeel van uit te maken."

PEC haalde onder meer Clint Leemans en Vito van Crooy als versterkingen voor het eerste elftal. Het leidde tot een prima voorbereiding, met onder meer een 5-0 overwinning op Excelsior. "We speelden goede wedstrijden", doelde Thomas op de voorbereiding. Hij hoopt dat PEC niet de negatieve tendens van het laatste half jaar van het vorige Eredivisie-seizoen doorzet. "Gezien onze voorbereiding moeten we het beter doen dan het laatste maanden van de competitie."

PEC Zwolle en Heerenveen trappen om 20.00 uur af en zetten daarmee het nieuwe Eredivisie-seizoen in gang. En waarschijnlijk staat Thomas dus gewoon in de basis.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen