Mourinho rekent niet op aankopen: "Focussen op wedstrijden"

9 augustus 2018, 15:14

José Mourinho verwacht niet dat zijn club Manchester United nog met een topspeler op de proppen komt voor de deadline van het Engelse transferwindow. "Het is voor mij tijd om te stoppen met nadenken over de transfermarkt."

United trok deze zomer drie spelers aan. De Braziliaanse middenvelder kwam voor tientallen miljoenen euro's naar Engeland en ook de Portugese verdediger Diogo Dalot en reservedoelman Lee Grant vonden de weg naar Old Trafford. Mourinho had er graag nog een centrale verdediger bij gehad, maar weet nu zeker dat hij het met de huidige selectie moet gaan doen. "Ik moet me focussen op de wedstrijden en de spelers die ik nu heb", waren de woorden van de Portugees volgens de BBC  "Het is voor mij tijd om te stoppen met nadenken over de transfermarkt."

Ondanks geruchten over de komst Toby Alderweireld en Harry Maguire komt er dus geen nieuwe verdediger bij. En dat terwijl United ook nog met de nodige personele problemen kampt voor de openingswedstrijd van vrijdag tegen Leicester City. Antonio Valancia, Nemanja Matic en Andre Herrera zijn niet beschikbaar en WK-gangers als Paul Pogba, Jesse Lingard en Marouane Feillaini trainen pas een paar dagen mee. "Zij zijn niet fit en klaar voor vrijdag, maar we hebben ze nodig. Vandaag spreek ik met ze en kijk ik in hoeverre ze beschikbaar zijn."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen