Gisteren gemist: Courtois naar Real, ongelukkige avond Promes

9 augustus 2018, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op woensdag 8 augustus.

Officieel: Courtois tekent bij Real Madrid, Kovacic naar Chelsea

Thibaut Courtois heeft zijn transfer naar Real Madrid te pakken. De Belgische doelman komt over van Chelsea en tekent in Santiago Bernabéu een zesjarig contract. Mateo Kovacic bewandelt de omgekeerde weg. Real Madrid verhuurt de Kroaat voor één seizoen aan de Engelsen. Beide clubs hebben de dubbele deal bevestigd.

Spartak verspeelt 2-0 voorsprong, Promes mist penalty

Quincy Promes heeft met Spartak Moskou een teleurstellende avond achter de rug. De Russen verspeelden in de voorronde van de Champions League tegen PAOK Saloniki een 0-2 voorsprong en gingen onderuit met 3-2. Promes was woensdagavond een van de doelpuntenmakers, maar hij miste ook een strafschop voor de gelijkmaker.

Chelsea legt Kepa voor maar liefst zeven seizoenen vast

Chelsea heeft de transfer van Kepa Arrizabalaga afgerond. De 23-jarige doelman ligt voor zeven jaar vast op Stamford Bridge, melden de Londenaren. De Bask komt over van Athletic Bilbao, dat zijn vertrek eerder vandaag (woensdag) al aankondigde. Chelsea activeerde de transferclausule van tachtig miljoen euro voor Kepa Dat maakt van hem de duurste doelman aller tijden. Tot voor kort was dat record in handen van Alisson Becker.

Trencin raakt tegen Feyenoord extra gemotiveerd door kunstgras

Feyenoord speelt donderdag tegen AS Trencin op kunstgras. De Slowaakse opponent is op de hoogte dat een aantal Feyenoorders dat niet prettig vindt. Het Europese duel wordt gespeeld in het stadion van Zilina, maar ook in het eigen stadion van Trencin ligt nepgras. "We trainen er iedere dag op, voor ons maakt het geen verschil", aldus oud-Feyenoorder Joey Sleegers.

Klaassen maakt bij Werder Bremen indruk op trainer Kohfeldt

Davy Klaassen is goed begonnen bij Werder Bremen. De oud-Ajacied scoorde direct in zijn eerste oefenwedstrijd voor de Duitse club en ook daarna liet hij een goede indruk achter op trainer Florian Kohfeldt. Pas twaalf dagen draagt Klaassen het shirt van Werder, nu al is Kohfeldt lovend.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen