Wolverhampton breekt transferrecord voor aanvaller Traoré

8 augustus 2018, 13:04

De transfermarkt in Engeland sluit donderdagavond en dus zijn Premier League-clubs druk bezig om de laatste transfers af te ronden. Promovendus Wolverhampton Wanderers heeft woensdag een grote deal beklonken, aangezien de club het clubrecord breekt voor aanvaller Adama Traoré van Middlesbrough.

Dat bevestigt Wolves op de eigen website. Met de transfer van Traoré is naar verluidt een bedrag van iets meer dan twintig miljoen euro gemoeid. De 22-jarige aanvaller speelde in het verleden in de jeugdopleiding van FC Barcelona, maar wist het eerste elftal niet te halen. De stap naar Engeland bood uitkomst voor de razendsnelle vleugelspeler. Bij Middlesbrough, dat hem vorig jaar overnam van Aston Villa, was hij afgelopen seizoen een ware sensatie. Hij maakte vijf treffers in het Championship, maar viel meer op vanwege zijn succesvolle dribbels.

De buitenspeler heeft voor vijf jaar getekend bij The Wolves. Komende zaterdag begint de promovendus het nieuwe seizoen met een thuiswedstrijd tegen Everton.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen