Van de Beek weet nu niet zeker of hij bij Ajax blijft

7 augustus 2018, 23:33

Van de flinke concurrentiestrijd bij Ajax is Donny van de Beek op dit moment het voornaamste slachtoffer. De middenvelder is naar de bank verdrongen, en hij is daar niet blij mee. Van de Beek blijft zich honderd procent inzetten, maar sluit een vertrek niet langer uit. Op de Open Dag van Ajax zei Van de Beek nog dat hij Ajax trouw zou blijven.

"Allereerst blijf ik me honderd procent inzetten. Ik sta er nu wel anders in dan ik heb gedaan", geeft Van de Beek aan in gesprek met Voetbal Inside. "Het gaat ook niet om mij, maar ik hou wel alles open natuurlijk. Zo simpel is het."

Van de Beek mocht dinsdag tegen Standard Luik (2-2) als invaller nog een kwartier meespelen. Ook hij vindt dat Ajax de 0-2 voorsprong nooit weg had mogen geven. "Dit is een dreun en dat is super onnodig. Het liep gewoon niet meer. Simpele ballen kwamen niet aan. Met wat wij op het veld hebben staan, mag dat niet."

In de ogen van Van de Beek gaf Ajax de doelpunten te makkelijk weg. "We lieten ze elke keer schieten rond de zestien. Het was telkens gevaarlijk. We kwamen een paar keer goed weg. Met 2-2 mogen wij niet zeuren. Zij waren de tweede helft de bovenliggende partij."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen