Vitesse zou bijna vergeten dat zondag de competitie begint

7 augustus 2018, 19:44

Vitesse zou bijna vergeten dat zondag de competitie begint. Met de wedstrijd tegen FC Basel voor de boeg verkeren de Arnhemmers in Europese sferen. "De adrenaline is hier voelbaar en binnen de club leeft het gewoon enorm", zegt directeur Joost de Wit (links op foto).

"We weten bijna niet eens dat de competitie zondag begint. Ja zo is het. Want alles is gericht op deze wedstrijden", vervolgt de directeur in gesprek met Omroep Gelderland. "Het is niks opwarmen voor Vitesse zoals bij de meeste andere clubs wel kan. Geen tijd om ergens rustig in te komen. Wij zitten nu al in een heel ander ritme."

Het begin van het seizoen is een zware beproeving voor Vitesse. "Nu al worden we geconfronteerd met een reeks Basel, FC Groningen, Basel, Heerenveen, AZ, Ajax thuis en tussendoor hopelijk weer een Europese ploeg. Dat is de opgave waar we voor staan. Het moet nu al gebeuren."

Vitesse speelt donderdag om 20.00 uur in het Gelredome tegen Basel, waarna zondag in eigen huis de competitie begint tegen FC Groningen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen