ADO haalt Veerman niet: "Liefde moet van twee kanten komen"

7 augustus 2018, 15:16   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Henk Veerman wordt niet de nieuwe spits van ADO Den Haag, meldt de club op eigen website. De club uit de Hofstad zat een tijd lang achter de aanvaller van sc Heerenveen aan, maar schakelt nu over op andere opties.

Technisch directeur Jeffrey van As heeft Heerenveen en Veerman laten weten dat ADO niet langer gaat wachten. "Het duurt ons allemaal te lang", legt Van As uit. "We hadden Veerman graag als opvolger van Bjørn Johnsen vastgelegd, maar dan moet de liefde wel van twee kanten komen. Wij hebben lang en vooral vaak met Henk en Heerenveen gesproken en hebben uiteindelijk een maximale financiële inspanning gedaan om hem naar ADO Den Haag te halen. Dat zag er lange tijd goed uit, maar inmiddels heb ik het idee dat Henk een voorkeur heeft voor een overgang naar Duitsland. Eerder stonden wij nog bovenaan zijn lijstje. Prima, maar dan schakelen wij door naar andere opties en zetten we er een streep door."

ADO wil wel graag een extra spits aantrekken, naast Yuning Zhang. "Gelukkig hebben wij ons niet blindgestaard op Veerman, maar ook gewoon verder gekeken in deze periode. Op namen ga ik voorlopig niet in, maar neem maar van mij aan dat wij achter de schermen druk bezig zijn", besluit Van As.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen