Huntelaar blij met 'goed werk' Overmars: "Willen de titel"

7 augustus 2018, 07:56

Klaas-Jan Huntelaar is zeer te spreken over de gang van zaken deze zomer bij Ajax. De spits is blij met de slagvaardige houding die de club heeft aangenomen op de transfermarkt en stelt dat de selectie beter geworden is.

De aanvaller is erg blij met de komst van Dusan Tadic. "Dusan heeft ervaring, inzicht, scorend vermogen en kan beslissende passes geven", aldus de aanvaller tegen De Telegraaf. "Hij is een complete speler, een goeie voor ons. Net als Daley Blind. Ik ben blij dat Marc Overmars goed werk heeft geleverd, want we willen kampioen worden en de Champions League in."

Huntelaar scoorde vorige week twee keer tegen Sturm Graz en staat daardoor vierde op de all-time topscorerslijst van Ajax in Europa. Jari Litmanen, Johan Cruijff en Sjaak Swart scoorden vaker dan de zestien goals van Huntelaar, die al wel Ruud Geels en Piet Keizer is gepasseerd. "Dat is altijd leuk, maar ik ben er niet echt mee bezig", zegt de spits, die het naar zijn zin heeft bij de club. "Er loopt ontzettend veel talent rond en het is super om daarmee samen te spelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen