Gisteren gemist: Seedorf bondscoach, Blind fit voor basisplek

7 augustus 2018, 00:30   Bijgewerkt: 6 augustus 2018, 23:56

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op maandag 6 augustus.

Officieel: Seedorf en Kluivert gaan Kameroen leiden

Het is officieel: de aanstelling van Clarence Seedorf (42) en Patrick Kluivert (42) bij Kameroen. Seedorf is de nieuwe bondscoach van de Ontembare Leeuwen, Patrick Kluivert gaat hem assisteren. De bond heeft de aanstelling van de twee Nederlanders in een persverklaring bevestigd. Voor hoelang het duo heeft getekend, is onbekend.

FC Utrecht en Ould-Chikh verbreken samenwerking

FC Utrecht heeft het contract van Bilal Ould-Chikh verscheurd. De verbintenis van de twintigjarige aanvaller is in goed overleg ontbonden, melden de Domstedelingen maandagavond. Ould-Chikh lag nog voor een jaar vast, maar beide partijen zagen geen heil meer in de samenwerking.

Blind is klaar voor een basisplaats tegen Standard Luik

Erik ten Hag sluit niet uit dat hij tegen Standard Luik de basiself van Ajax verandert. De oefenmeester gaf aan dat Daley Blind klaar is voor een basisplaats. "Het kan altijd zo zijn dat we op één of twee plaatsen wisselen", aldus Ten Hag. De zomerse miljoenenaankoop zat in de eerste twee duels met Sturm Graz op de bank.

FC Twente haalt multifunctionele Ramos binnen

FC Twente heeft de Portugese verdediger Rafael Ramos (23) vastgelegd. De multifunctionele back tekende voor één seizoen, met de optie voor een extra jaar. Ramos is een aanvallende rechtervleugelverdediger, die ook als rechtsbuiten en linksback kan spelen. Ramos was transfervrij nadat zijn contract bij Chicago Fire was ontbonden.

De Jong wijst Jurjus aan als eerste doelman van De Graafschap

Henk de Jong heeft Hidde Jurjus aangewezen als eerste doelman van De Graafschap. De PSV-huurling was in een strijd verwikkeld met Agil Etemadi, die genoegen moet nemen met een reserverol. In het promotiejaar van De Graafschap stond Filip Bednarek onder de lat, maar zijn aflopende contract werd niet verlengd.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen