FC Den Bosch heeft eindelijk zijn eerste versterking binnen

6 augustus 2018, 23:29

FC Den Bosch heeft eindelijk zijn eerste aanwinst kunnen presenteren. Imrane Oulad Omar komt over van AS Trencin, de tegenstander van Feyenoord in de Europa League. De twintigjarige aanvallende middenvelder tekende een contract voor één jaar, met een optie voor twee extra seizoenen.

Den Bosch werd vorige maand overgenomen door Kakhi Jordania, maar trainer Wil Boessen blijft met hele smalle selectie zitten. Met Oulad Omar erbij bestaat de selectie uit vijftien spelers, terwijl over minder dan twee weken de Eerste Divisie van start gaat. Er zal dus nog wel wat bij moeten, maar Den Bosch is in ieder geval blij met hun eerste versterking voor het nieuwe seizoen.

"Imrane is creatief en is in staat om zijn teamgenoten in scoringspositie te brengen. Hij is gemotiveerd en gedreven om zijn kwaliteiten bij FC Den Bosch te bewijzen", zegt directeur Paul van der Kraan op het clubkanaal van Den Bosch. "Met het aantrekken van Imrane laten we zien dat in de nieuwe situatie bij FC Den Bosch talentontwikkeling nog altijd hoog in het vaandel staat."

Oulad Omar is een geboren Amsterdammer die door sc Heerenveen werd opgepikt bij de amateurs van DWS. Via Zeeburgia en Achilles '29 kwam hij in de loop van vorig seizoen bij Trencin terecht.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen