Ten Hag: "In onderhandelingen rugnummer aan Tadic beloofd"

6 augustus 2018, 19:35

Erik ten Hag vindt de rugnummerwissel tussen Hakim Ziyech en Dusan Tadic een vervelende kwestie. Maar volgens de trainer van Ajax is Ziyech bovenal blij dat de Serviër naar Amsterdam is gekomen. Tussen de Europese duels met Sturm Graz en Standard Luik door communiceerde Ajax dat Tadic rugnummer tien overnam van Ziyech en dat de Marokkaanse spelmaker het daar niet mee eens is.

"Natuurlijk is het een vervelende kwestie. Laat ik het zo zeggen: Hakim had een vertrekwens en toen is Ajax op zoek gegaan naar een vervanger voor hem", vertelde Ten Hag op de persconferentie van maandag in aanloop naar het heenduel met Standard. "Hakim heeft daarbij wel aangegeven dat hij het ideaalplaatje wil vinden."

Tot dusver is daar nog geen sprake van en blijft Ziyech, zoals het nu lijkt, bij Ajax. "Ik ben blij dat hij er is. In de onderhandelingen met Tadic is het rugnummer aan hem beloofd. Maar het gaat erom dat je samen een goed team bent. Ik denk dat Hakim blij is dat hij met een hele goede speler kan spelen. Andersom is dat ook zo. Dat versterkt elkaar alleen maar. Het geeft plezier en zo kun je resultaten boeken."

Lees ook:

- Ten Hag: "De bekende tactiek van België naar Nederland"

Blind is klaar voor een basisplaats tegen Standard Luik

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen