FC Utrecht en Ould-Chikh verbreken samenwerking

6 augustus 2018, 18:11

FC Utrecht heeft het contract van Bilal Ould-Chikh verscheurd. De verbintenis van de twintigjarige aanvaller is in goed overleg ontbonden, melden de Domstedelingen maandagavond. Ould-Chikh lag nog voor een jaar vast, maar beide partijen zagen geen heil meer in de samenwerking.

Utrecht pikte hem een jaar geleden op, toen zijn contract bij Benfica was ontbonden. Maar in De Galgenwaard kwam hij tot slechts 42 speelminuten. Met Jong Utrecht speelde Ould-Chikh nog elf wedstrijden in de Jupiler League. "In onderling overleg hebben we besloten dat het beter is voor Bilal om elders voor een nieuwe kans te gaan. Wij wensen hem daarbij alle geluk toe", zegt directeur voetbalzaken Jordy Zuidam toe op de website van Utrecht.

Zowel Utrecht als de speler hadden meer verwacht van de samenwerking. Zuidam: "Bilal is een speler met veel talent en potentie. Toen we vorig jaar met elkaar in zee gingen, hadden we allebei de hoop dat hij definitief zou doorbreken en aanhaken bij de selectie van het eerste team. Inmiddels is duidelijk dat dat niet is gelukt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen