Feyenoord kan Sturm Graz treffen, Vitesse loot Maradona

6 augustus 2018, 14:03   Bijgewerkt: 6 augustus 2018, 15:12

De kans bestaat dat na Ajax ook Feyenoord het op gaat nemen tegen Sturm Graz in een Europese voorronde. De loting van de Europa League-voorrondes heeft maandag uitgewezen dat Feyenoord bij het behalen van de vierde voorronde tegen Sturm Graz of AEK Larnaca zal spelen. Voor Vitesse wacht mogelijk een ontmoeting met Dinamo Brest, de club van Diego Maradona. 

Feyenoord

Feyenoord moet in de derde voorronde eerst zien af te rekenen met het AS Trencin van Ricardo Moniz. Lukt dat, dan wacht in het laatste voorportaal van de Europa League een tweeluik met Sturm Graz of AEK Larnaca (Cyprus). Sturm Graz is bij het Nederlandse publiek bekend, aangezien de Oostenrijkse ploeg onlangs nog tegen Ajax speelde in de voorronde van de Europa League. In beide duels was Ajax een maatje te groot.

Vitesse

Vitesse staat voor de lastige klus om FC Basel pootje te lichten in de derde voorronde van de Europa League. Slaagt het team van Leonid Slutsky daarin, dan wordt het op papier wat gemakkelijker. Apollon Limassol (Cyprus) of FC Dinamo Brest (Wit-Rusland) zal dan de tegenstander zijn. Een ontmoeting met Dinamo Brest zou bijzonder zijn, aangezien Diego Maradona de voorzitter is van die club.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen